UPU-SMURD Timișoara a achiziționat un monitor de transport pentru pacienții critici și un ecograf portabil Clarius cu ajutorul Smithfield România. 

UPU-SMURD Timișoara, prin Asociația Urgentim a beneficiat de o finanțare în valoare de 25.000 RON, în urma apelului lansat de către Smithfield.

Prin noul program de responsabilitate socială ”Solidar cu sistemul medical”, Smithfield România dorește să redea pacienților și familiilor lor speranța într-un sistem medical care să poată oferi pacienților diagnostic rapid, tratamentul necesar la standarde europene și îngrijire în siguranță. Compania și-a propus să ofere astfel, prin parteneriatele cu instituțiile medicale, o șansă în plus familiilor aflate în situații dificile. La noul program de finanțare al Smithfield România au avut acces instituții medicale și sanitare publice, ONG-uri care au stipulat în statut obiectul de activitate asistența medicală sau îmbunătățirea condițiilor de viață a persoanelor care suferă de diferite acțiuni medicale, precum și centre publice de îngrijire pentru vârstnici, a căror activitate zilnică presupune utilizarea echipamentelor medicale. Cei 21 de beneficiari selectați au primit finanțare în valoare totală de 280.000 euro.