Te invităm să ni te alături. Recrutam periodic voluntari (fie ei studenti, viitori medici sau pensionari plini de energie).
Tu, ca si voluntar, poti aduce imbunatatiri reale in viata pacientilor, familiilor acestora si personalului din sectia UPU-SMURD a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta ,,Pius Brînzeu,, din Timisoara.
 

CURSUL PENTRU VOLUNTARI UPU-SMURD 

     Acest curs se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa sprijine activitatea noastra, atat in spital cat si in prespital, indiferent de pregatirea de baza pe care o au.
  EDITIA a X a 2017

 

Inscrierile se fac pana la data de: 18.03.2017
Locul de desfasurare al cursului: Amfiteatrul Spitalului Clinic de Urgenta ,,Pius Branzeu,, Timisoara
• PRIMUL CURS va incepe la data de: 25.03.2017, ora 17,00 
• CEL DE-AL DOILEA CURS va incepe la data de: 08.04.2017, ora 16,00 

     Structura acestui program va fi similara celei de anul trecut si va consta intr-un modul de pregatire teoretica la finalul caruia se va organiza o evaluare a cunostintelor acumulate. Primii 25 de partcipanti, alesi in ordinea descrescatoare a notelor de la aceasta evaluare, vor continua programul de pregatire cu un modul de practica pe manechin si apoi, timp de un an calendaristic, vor efectua un stagiu in UPU de cel putin 8 ore saptamanal. La sfarsitul acestei perioade, participantilor care vor avea complet numarul de stagii, li se va inmana diploma de absolvire a programului.
     In vederea inscrierii va rugam sa descarcati formularul tip, sa completati datele dumneavoastra de contact si inscrieti un X in coloana din dreapta a chestionarului in dreptul optiunii pe care o alegeti. Formularele incomplete sau incorect  completate nu vor fi luate in considerare.
Formularul completat va rugam sa-l trimiteti pe adresa de email:

voluntariat_upu@yahoo.com

Descarcati formularul!

 

Tematica pentru evaluarea cunostintelor teoretice:

 

Lista persoanelor inscrise 

• Lista participantilor la evaluare
     Evaluarea pentru modulul I va avea loc in data de 29.04.2017, ora 17.00 - Amfiteatru - Spital Clinic Judetean de Urgenta „Pius Brînzeu” Timisoara
Evaluare modul I - Rezultate
• Lista participantilor la modulul II
     Intalnirea cu participantii la modulul II editia a X-a (2017),  precum si cu cei care au finalizat programul in editia aIX-a (2016) va avea loc in data de 12.05.2017, ora 19.00 la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara - Amfiteatru.